disclaimer

Aansprakelijkheid

Sportista besteedt veel aandacht aan de inhoud van de website. Desondanks is het mogelijk dat de artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Sportista is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Sportista.nl. Tevens is Sportista niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Aan de inhoud van Sportista.nl kunnen geen rechten ontleend worden. Meent u onrechtmatige content op Sportista te hebben aangetroffen, leest u dan onze procedure in notice & takedown.

 

Transparantie

Op Sportista.nl verschijnen regelmatig artikelen waarin producten worden genoemd en eventueel besproken (reviews). Wij vinden het belangrijk eerlijk en transparant te zijn. Daarom zullen wij altijd in het betreffende artikel vermelden of wij de producten hebben ontvangen van bedrijven of zelf hebben gekocht. Indien er sprake is van een advertorial of anderszins gesponsorde inhoud, wordt dit te allen tijde duidelijk vermeld.

 

Reacties

Sportista biedt bij veel artikelen de mogelijkheid hierop te reageren. Wij vinden het interessant als onze lezers van zich laten horen en gaan ook graag een dialoog met hen aan. Sportista is ruimdenkend, maar ook fatsoenlijk. Daarom modereren wij alle reacties en kunnen we deze zonder aankondiging weigeren, wijzigen of verwijderen. Zo kunnen wij voorkomen dat onze lezers te maken krijgen met racistische of anderszins strafbare uitspraken.